سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برندسازی از صفر تا صد

برندسازی از صفر تا صد

چگونه میتوان با جلب توجه برندینگ موفقی داشت؟

اینکه در دنیای شلوغ امروزی چگونه صدای خود را به گوش دیگران برسانیم، تبدیل به یکی از دغدغه‌های تمام برندها شده است. عکس‌های باکیفیت، تیترهای جذاب، دعوت به اقدام‌های قوی، تبلیغات در فیسبوک، تبلیغات در اینستاگرام و پادکست‌ها، کار بازاریابی برندها را بسیار دشوار کرده‌اند. هر ماه روش‌های جدیدی برای بازاریابی ارائه می‌شوند که ممکن است برخی از آن‌ها مفید باشند؛ اما نباید به هدف اصلی کسب‌وکار تبدیل شوند. اینکه سعی کنید پیغام برند خود را به گوش دیگران برسانید، تنها روشی برای جلب توجه است و هیچ فایده‌ی دیگری برای موفقیت کسب‌وکار به همراه نخواهد داشت. درواقع اگر می‌خواهید کسب‌وکار موفقی داشته باشید، باید از هر کاری که باعث جلب توجه کاربران و مشتری‌ها می‌شود اجتناب کنید…

برقراری ارتباط عاطفی با مشتریان از طریق برندسازی

برقراری ارتباط عاطفی، یکی از پنج دلیل اصرار مشتری در خرید از برند (نام تجاری) شماست (چهار عامل دیگر عبارتند از: آگاهی، تمایز سودمند، ارزش و قابل دسترس بودن برند). برای برقرار کردن ارتباط بین مشتری و برند، در ابتدا مشتری باید برند شما را بشناسد، آنگاه بدان علاقه مند شود و در نهایت به برند شما اعتماد کرده و با آن یک رابطه عاطفی برقرار کند. مشتریان به دلایل زیر می توانند با برند شما ارتباط عاطفی برقرار کنند: – برندتان، یاد آور مسئله ای مهم و ارزش هایی مشترک برای آنهاست. – برندتان، جذاب و پرطراوت بوده و با افراد متفاوت در سطوح مختلف اجتماعی، ارتباط های حسی متنوع برقرار می کند…

4 عنصر اصلی برای برندسازی و بازاریابی در فضای مجازی

برندسازی

به نظر می‌رسد دنیای دیجیتال همچنان برای بسیاری از کسب‌وکارها اثری جادویی دارد و این تأثیر به ویژه در کسب و کارهای نوپا که در تلاشند برای اولین بار کسب‌وکارشان را راه‌اندازی کنند، چشم‌گیرتر است. بسیاری از برند ها و حتی آن‌هایی که به‌عنوان کانال‌های بازاریابی قدرتمند شناخته‌شده‌اند نیز در پذیرش فناوری‌های نوین، کم اشتیاق و کند عمل می‌کنند. البته فهمیدن علت این تردید و نبود اطمینان ساده است، کسی نیست که باوجود واژه‌هایی مانند توییت، هشتگ، بهینه‌سازی موتور جستجو یا SEO و رسانه‌های اکتسابی دچار سردرگمی نشود…

درس هایی که از استراتژی بازاریابی و برندسازی 5 برند بزرگ جهان میتوان آموخت

برندهای بزرگ و ثروتمند جهان، استراتژی های بازاریابی مخصوص خود را دارند که شرکت های کوچک نیز می توانند درس هایی از آن ها بیاموزند. برندسازی و استراتژی بازاریابی برند، هنری است که نیاز به تماشا کردن و بررسی زیاد دارد. افراد فعال در این زمینه می توانند با بررسی روندهای این کار در شرکت های دیگر، سرنخ ها و روش های مخصوص شرکت خود را بیاموزند. در دوران کنونی کسب و کار، برندها به سرعت در حل رشد هستند. بازاریابی شبکه های اجتماعی در حال رشد سریع در شرکت ها است و پتانسیل بالایی برای مشهور شدن برندها ایجاد کرده است. در این میان شرکت هایی با بودجه های هنگفت، استراتژی هایی آموزنده دارند که مشاهده و یادگیری از موفقیت ها و شکست های آن ها، تنها نیاز به مشاهده و دقت دارد…

چگونه میتوانیم با استفاده از ایمیل مارکتینگ اقدام به برندسازی موفق کنیم؟

استراتژی های بهینه ایمیل مارکتینگ نرخ تبدیل مخاطبان بالقوه به مشتریان وفادار را افزایش می دهد و باعث می شود محصولات در سطحی وسیع تر معرفی شوند. درحالی که ارسال نامه، هرگز جایگاه اصیل خود را از دست نمی دهد، ایمیل ها با تسریع ارتباطات، به ارسال پیام های شخصی و حرفه ای مفهوم جدیدی بخشیده اند. امروزه میانگین ایمیل های ارسال و دریافت شده در طول یک روز، به 269 میلیارد ایمیل می رسد و همین آمار برای اثبات پتانسیل یک ایمیل کافی است. برندها با انتخاب کانال های مناسب بازاریابی، نه تنها شانس خود را در تنظیم مخاطبان هدف افزایش می دهند، بلکه نرخ تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان واقعی خود را نیز بالا می برند…

رازهای مهم در تبلیغات یک برند برای اجرای برندینگ مناسب

تبلیغات برند جدید در حال تغییر از معیارهای سنتی دیجیتال بر مبنای کلیک، به سمت معیار جدید توجه در تبلیغات برند است. اندازه تبلیغات، فرمت آنها، کاربری آنها، تکنیک های هدف گیری و روش های خرید آنها این نوآوری ها هستند. در حالی که ما شاهد نوآوری های گسترده هستیم، نوآوری در معیارهای اندازه گیری بسیار کم بوده اند. نخستین پاسخ برای معیار اندازه گیری تعداد کلیک بوده است. اما این معیار صاحبان تبلیغ کننده برند را راضی نمی کند و آنها به دنبال معیارهای جدیدی برای سنجش میزان کارایی تبلیغ برای برند هستند. برای شروع، جهت یافتن یک معیار مناسب برای تبلیغات برند ابتدا برند را تعریف می کنیم…

چه زمانی نیاز به ریبرندینگ داریم؟

ریبرندینگ

زمانی که یک شرکت اقدام به انجام کسب و کار خود می کند و یک برند جدید از محصولات را وارد بازار می کند باید به این نکته توجه کند که برند سازی با عواطف و احساسات مخاطبین و کارکنان مرتبط است و باید آنها بتوانند به خوبی با آن ارتباط برقرار کنند. ریبرندینگ آیا نیاز است؟ در واقع یک برند به معنای ساخت یک لوگو یا طراحی سایت نیست بلکه باید مخاطبین و مشتریان بتوانند درک خوبی با آن داشته باشند. حال ممکن است در این بین شما نیاز به تغییر برند خود داشته باشید که به آن ریبرندینگ می گویند و به نوعی باید بدانید در چه مواقع نیاز به تغییر برند دارید…

 

لینک مطلب به صورت کامل:  از سیر تا پیاز برندسازی